SIOS hittade matchning direkt

SIOS var med på Venture Arena Live under 2016 där de sökte Advisory Board som också så småningom kan gå in som styrelse i bolaget. De hade en fulltecknad eftermiddag med så många möten att ett extra långt mötespass efter speedejtingen fick läggas till på schemat. Här är deras berättelse.

Erik och Josefin är fullt sysselsatta med release för sitt designade växthus Fjorgyn och med att följa upp de kontakter bolaget fått under våren. Det är stort intresse för både bolaget och produkten, vilket också märktes under venture Arena Live där de var ett av de mest bokade bolagen för arrangerade möten.

SIOS gör ett designat självbevattnande växthus som digitalt styr ljus och rätt bevattning och som smidigt kan övervakas och kontrolleras på distans med hjälp av en app. Det är stilrent. Det är snyggt och materialen är noga utvalda.

Tekniken kan appliceras på både mindre och större växtprojekt och vilket ben de väljer att satsa på först återstår att se, men det är just det de utforskar i kontakterna med både blivande och potentiella kunder.

Om de själva skulle sammanfatta sin bild av Venture Arena Live med ett ord väljer de ”succé”. Mötena på eventet resulterade i sex kontakter som matchar det de söker och som de efteråt gått vidare med. De hade fullt upp med att träffa alla de som bokat upp sig på möten med dem och de har även fått andra kontakter utanför sitt matchningsområde som också är värdefulla och på sikt kan få betydelse för bolaget.